Виктория Тинтерова

Червена топлина

С удоволствие прочетох много хора да викат, че това, дето някои се подиграваме на осветеното от фебере, цереу и пентагона корумпе, сме тежки русофили. Тези хора са характерни с това, че са културни, градски и освен на жълтите павета, живеят и на други демократични места по света и обичат да съветват. Слава Богу, че какво бихме правили иначе?

А пък на мен сутринта ми звънна Арни. Шварценегер. Вика:

– Чух за теб от ФБ и понеже си много готина и красива, искам да ти кажа, че играх Капитан Иван Данко, шеф на отдел „Убийства“ в Москва, в „Червена топлина“, и поради това познавам рашите и мога да ви помогна. Подли хора са рашите, даже понякога се хранят с хора. Ще дойда и ще го разкатая това корумпе, дето цапа кацата с меда и пуска руски шпиони да щъкат напред-назад. Ще го направя на японска шапчица, на дреб ще го направя, на фънъдъци… келеша му с келеш. Ти само кажи. Тревожно е, че искат да ви завземат и да ви направят роби, да им работите на БАМ и пу, пу да не чуе дявола, да махнат Боби Б. Ако трябва ще доведа и Роки, Кобра и Командо. Ще кажа и на Мерил да ви спомене на Оскарите и светът да разбере за този корумпиран съдия! Сега ай ем – же сюи Булгария!

– О, тенкю вери мъч! – казах аз възпитано – Маже ли и абаут Ван Дам и Джеки Чан?

– Е, не ставай нахална – обиди се Арни – може само Дани де Вито.

Сега съм доволна и спокойна. Целият американски народ – не само правителството, а и известните и смели артисти мислят за нас и се тревожат. Не биха ни оставили да се подхлъзнем по наклонената плоскост и да паднем в лапите на Путин.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *