Виктория Тинтерова

ШАМПАНСКО И СЪЛЗИ ИЛИ ПИТОН В ДУПЕТО

Публикувано

Както знаем, новините много обичат лоши новини. Наводнения, пожари, катастрофи, вулкани с повече пепел – ако е възможно, стрелби, невиждани жеги, невиждани студове, червени кодове…
Има една наистина тъжна новина. За руснаците. Поради някакъв закон на Путин, там ще се забележи в близко време дефицит на шампанско, викат от Нова и им е много мъчно. Кофти работа. На мен например, ако ми ограничат шампанското, ставам много зла.

И в Сочи кофти работа – наводнение. За съжаление, няма жертви…пардон, за радост. Не че младото поколение знае какво е това Сочи, ама като има наводнение, не можем да не го споменем.

Наводнение и в Индия. Водите донесли крокодил на улицата.

– Спокойно – вика Николаев – явно е нахранен…

Успокоих се. Аз вярвам на Новините.
Явно разбират от крокодили и знаят кога са нахранени и кога не.

Но, безспорно най-важната новина е за един питон, който се наврял в кенефа на някакъв смотан австриец от Грац и го ухапал по таша…пак пардон, по гъза…ох,не – по гениталиите, вика Николаев. Даже ни го показаха на снимка – голям, жълт питон, с глава като юмрук, гледа от дупката на клозета. Ся, вие представяте ли си да има голям, жълт питон, към 2 метра дълъг, навит във водата на кенефа и да не го видите? Е не е ли смотан тоя?!

В този смисъл, за да не бъдете смотани, внимавайте в политическите разговори по телевизора, да не викате после, аууу, в кенефа ми имало питон? Как не го видях… как допуснах да ме уапе по…гъза?!
Аз внимавам.

Сега слушам Тошко сценариста. Вика, че не са гаджета с някаква партия… Важното е комунистите да не дойдат! Например, тия от Благоевград едвам се уредиха – ем комунистите да не дойдат, ем с красавица за на кмета жената, благодарение на тошковите хора. Някой друг град може ли да се пофали с това? Да сте виждали жената на варненския или на пловдивския, а?! Красотата ще спаси света.
По едно време Тошко вика на Николаев:

– И двамата не сме идиоти….

Ахаааа, дообреее. Имаше смисъл да ги изслушам, иначе нямаше да я знам тая работа. За единия, обаче не съм много сигурна…

Виктория Тинтерова

One thought on “ШАМПАНСКО И СЪЛЗИ ИЛИ ПИТОН В ДУПЕТО

  1. Госпожо Тинтерова, респект! Уникална сте! Рядко се смея сама, ама когато Ви чета го правя! Бъдете здрава и пишете, пишете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *