Виктория Тинтерова

Шеги и закачки по кралски

Публикувано

В шеги и закачки за катастрофи, загинали хора, 1 брой свирещо с опашката си на пиано куче, 1 брой земетресение, което съсипало природна красота в Сан Пауло, 1 брой самолетна катастрофа с много загинали, 1 брой бомбене, малко кражби от магазини, няколко пъти Борисов, но без шеги и закачки, мина първата част от сутрешното на Нова. Завърши със светски клюки, да сме и ние информирани, въпреки всичко.

Хари – принца и Меган – жена му, щели да идат в Щатите, за да се еманципират от кралското семейство.
Ади:
– Меган май се е скарала с кралицата…
Николаев:
– Е ти ако си, няма ли да се скараш с кралицата?

Така е то, ние от гъза на географията, особено тия от Разград сме с достойнство, не търпим особено кралските работи. Имаме си гордост, нема са даваме на някакви английски кралици. То за едната гордост и достойнство живеем, разбираме това огорчение на Меган. Друго си е Борисов да ти е таковата, доволни сме. Ако беше кралица и ние нямаше да сме доволни.
Разкош, абаут него!

Мен, напримерно, ако ме поканят на вечеря при английската кралица, няма да ида. Ще им напиша писмо, че не обичам кралици и корони с диаманти, особено, когато диамантите не са мои. Харесвам си да си ходя по разбитите тротоари, защото така се чувствам естествена и близо да земята. И не не обичам пудинг с овнешко…. и уиски не пия.

Приятно и патриотично ми е да слушам за Него:
– А много анализатори се чудят защо един МАЛЪК премиер ….

Ма как малък, как малък? Най-големият е! Я как върти и той колелото на историята, ох, не бе, на тръбата….. Колко е силен и могъщ. Путин се нанася два пъти в него.
Виж, английската кралица наистина е малка.

А Бтв ни информира за друго светско събитие – Джъстин Бийбър е болен от лаймска болест. Тази новина съвсем ме приобщи към големия свят и аз съм щастлива и напълно задоволена информационно.

А, бе, хора, тия Чехия, Полша, Унгария, Словения, Словакия да не са ги закрили?

–––––

Лорд Джон, след първата си брачна нощ:
– Милейди, надявам се, че сме забременяли снощи, та да не се налага да правим пак тези смешни движения!

Виктория Тинтерова

One thought on “Шеги и закачки по кралски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *