Ше си праЙм кот си искам

SMS – обратна връзка

Публикувано

Макар да нямам желание, ми се иска да ви запозная с текста на SMS-а, който върнах като отговор на молбата на Теленор (изразена под формата също на SMS до мен) да ги оценя от 1 до 10, предвид – покритие, качество и скорост на интернет, като оценката щяла да бъде съотносима, до колко бих ги препоръчал на приятел.
Ами, написах им следното:

„Г-н Изпълнителен директор на „Теленор“. Скъпи Мистър Майкъл Фоли, най-напред искам да мина в обръщението си към Вас на „ти“, защото иначе ще е твърде некултурно от моя страна да Ви псувам като чобанин, пък да се превземам с това „Вие“. Значи, Майки, ти искаш оценка от 1 до 10, но ще получиш много повече от това.

Първо – седнете с колегите Изпълнителни директори на мобилни оператори в България и се разберете да почнете да ги пращате тези инфо и всякакви там SMS-и на кирилица. Най-малкото до мен искам да е на родната ми азбука! Ми, аз се пъна две минути да ти разбия кода на шльокавицата бе, пич! Ти на жена си как ѝ пишеш смс веднага да си слага секси комбинезона, който си ѝ купил от Лидъл миналата седмица, щото тъкмо тръгваш от офиса и си се надървил на пръч, дето е държан два месеца без да помирише коза? На канадски с египетски йероглифи ли бе, папур? На английски с латински букви ѝ го пишеш, нъл тъй? Е, значи и на мене ше ми го пишеш на български с български букви! Въобще, прочети малко българска история, образовай се къде сме били ние, докато вие сте яли мечките с кожусите и пак ме потърси.

Второ – покритието ви е пълна хуйня! Като вляза в офиса и се отдалеча на повече от 30 см. от прозореца и покритие нанайси!
Клетки ли ше слагаш повече, челни стойки ли ше правиш – това не ме интересува! Не сме в края на 19-и век, когато баба ти е търсила по баирите обхват, за да се обади на дядо ти да си идва домà, че кравата се тели и май ше близни. Искам като вляза в тоалетната, да мога да си пускам фейсбука и да пляскам статуси за Цветан Цветанов и колко е тъп. Действай!

Трето, за качеството – хуйня на квадрат! Даже няма да ти обяснявам.

Четвърто – ония осем лева, дето ги начислихте на майка ми предния месец за някакви SMS-и с резултатите от английското първенство, да си ги завреш в гъза! Не съм се отказал да вдигам панаир в някой от шибаните ти офиси – криви ше ги направя, помни ми думата!

Пето – с тъпанарът с летни гуми на насрания си пасат, заради когото тази вечер петнайсе минути не можах да пресека кръстовището, пък съм трета кола, а има само един пръст киша и оня не може и не може да отлепи, може пък и да нямаш нищо общо, ама си го отнасяш отвсякъде. И двамата сте боклуци долни и да ви шибам в устенцата! Вали сняг и оня ми тръгнал с гуми за плаж, моля ти се! Ми, той сигурно бачка за тебе бе, канадски пръдльо! Отде ги намираш такива? Охлюв смотан!

Това е засега. Мога да пиша и още, ама на телефон е много тегаво – правя правописни грешки, трия, пак пиша и става да си ебе.

Ако се засилиш да влизаш в диалог с мен – внимавай на к’ъв език ше го направиш, че ше ти бия чембери по бръснатата тиква (намерих ти снимка в интернет да те видя как се казваш и изглеждаш – баси ряпата смотана дето си).
Айде. Цифра няма да ти напиша. Дрисльо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *